برای تردد از ۹ شب تا ۴ صبح چه باید کرد؟-راهبرد معاصر

برای تردد از ۹ شب تا ۴ صبح چه باید کرد؟

با توجه به محدودیت‌های تردد به ویژه منع تردد از ساعت ۹ شب تا ۴ صبح؛ اگر مجبور به تردد از ساعت ۹ شب تا ۴ صبح شدید چه باید بکنید؟ پاسخ این سوال را در زیر بخوانید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 18
کد خبر: ۶۷۲۴۷
تعداد نظرات: ۴ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ با توجه به ممنوعیت های تردد از ساعت 21 تا 4 صبح؛ هرگونه تردد در جاده ها مشمول اعمال قانون جدی و اخذ جریمه سنگین خواهد شد. اگر مجبور به تردد از 9 شب تا 4 صبح بودید و اگر شغل شما به نحوی است که باید در این بازه زمانی در محل کار خود حاضر شوید؛ باید اداره محل کار شما لیست اسامی و پلاک خودروی شما را به فرمانداری شهرتان اعلام کند تا آن ها نیز آن را در اختیار پلیس راهور قرار دهند تا از جریمه شدن تان جلوگیری شود. در ادامه جزئیات اجرای محدودیت تردد از 9 شب تا 4 صبح را بخوانید.

 

در شهرهای قرمز موضوع جدید دیگر، بحث منع تردد درون شهری از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح است و این محدودیت در مناطقی که قرمز اعلام شده است، انجام می‌شود. این مساله علاوه بر منع تردد بین شهری است که در مناطق قرمز و نارنجی اعمال شده بود.

 

افرادی که دارای پلاک بومی همان شهر هستند حق ورود به سایر شهرها را ندارند و پلاک‌های غیر بومی نیز حق ورود به شهرهای قرمز و نارنجی را ندارند.

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا اضافه کرد: یکی از دغدغه‌های مهم رئیس‌جمهوری این بود که این مصوبه که قرار است، ابلاغ شود، تمام جوانب آن دیده شود و زیر ساخت آن آماده باشد که مردم دچار سردرگرمی نشوند و این مصوبه به صورت قطعی اجرا شود.

 

رئیسی گفت: در این جلسه تاکید شد بحث نظارت و دستورالعمل ها باید متناسب صورت گیرد و برخی اصلاحات نیز انجام شود و یکایک مشاغل مورد بررسی قرار گرفته و جوانب مختلف آنها بررسی شود در نهایت در جلسه امروز به این جمع‌بندی رسیدیم که باید بار دیگر این موضوع با دستگاه‌های دیگر نهایی شود و فردا صبح (روز سه شنبه) ببه صورت رسمی ابلاغ و در سراسر کشور اجرایی شود.

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد:‌ از روز شنبه هفته آینده (اول آذرماه) ۱۵۰ شهرکه عمدتا مراکز استان‌ها و کلان‌شهرهایی مانند تهران هستند به مدت دو هفته تعطیل می‌شوند و این اقدامات در مناطق قرمز و نارنجی اعلام شده و اعمال می‌شود.

 

جزئیات محدودیت تردد از فردا چهارشنبه 28 آبان 99

 

فعالیت ادارات غیر ضروری با حداقل کارکنان

 

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:‌ تعطیلی در مناطق قرمز یعنی اینکه همه جا تعطیل است به جز گروه شغلی شماره یک که مایحتاج ضروری مردم به شمار می‌روند. در ارتباط با کارکنان و ادارات بررسی‌هایی شده و قرار است ادارات غیر ضروری که نیازی به باز بودن آن نباشد با حداقل کارکنان و شاید فقط حراست و نگهبانی‌ها و در مناطق قرمز حداکثر با یک‌سوم کارکنان فعال باشند.

 

رئیسی افزود:‌ در مناطق نارنجی حداکثر نیمی از کارکنان و حتی کمتر از آن هم ایرادی ندارد و در مناطق زرد حداکثر تا دوسوم کارکنان فعالیت داشته باشند.

 

وی ادامه داد: مدارس و ستادها تا جایی که امکان دارد در مناطق قرمز و نارنجی نیازی به حضور کارکنان نیست مگر اینکه تشخیص برای نگهداری و نگهبانی و تاسیسات لحاظ شود.

 

رئیسی گفت: محدودیت‌های شدید در شهرهای قرمز و نارنجی صورت می‌گیرد و به معنای واقعی تعطیلی دو هفته‌ای است مگر مشاغل ضروری مانند نانوایی که نمی‌شود تعطیل شوند.

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود:‌ این تعطیلی دو هفته است و اگر نیاز به افزایش تعطیلات بود، براساس شرایطی که رقم خواهد خورد، اعلام می‌شود.

 

بانک‌ها تعطیل نمی‌شوند

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: با تعطیلی بانک‌ها در جلسه امروز موافقت نشد زیرا صنایع کشور فعال است و کشور صنایع خود را تعطیل نکرده است و این صنایع و کارخانه‌ها وابسته به بانک‌ها هستند اما از طرفی اگر بخواهیم تعداد بانک‌ها را کم کنیم و حضور کارکنان را به یک‌سوم کاهش دهیم، باعث می‌شود حجم مراجعات به بانک زیاد و تراکم نیز در بانک‌ها افزایش یابد.

 

رئیسی افزود:‌ در تعطیلی‌های گذشته در ۴۶ شهر بانک‌ها تعطیل شدند برخی از تجربیات را کسب کردیم مبنی بر اینکه برخی از شهروندان آن منطقه با وجود تعطیلی بانک‌ها به بانک‌های شهرهای مجاور مراجعه کرده و مشکلاتی به‌وجود آوردند با بحث‌هایی که انجام شد، بانک‌ها در رده یک مشاغل تعریف شد و تعطیل نخواهند شد. تصمیم‌گیری‌های نهایی درباره بانک‌ها و موضوع چک تا روز شنبه و یکشنبه اعلام می‌شود.

 

وی در باره تردد بین شهری گفت: ‌شفاف می‌گویم بحث محدودیت در ترددها دو نوع است اولا شهرهای قرمز هستند که دو نوع محدودیت درون شهری و بیرون شهری دارند و تهران که جز مناطق قرمز است با دو نوع محدودیت مواجه است. به عنوان مثال در شهر تهران ساکنان با پلاک بومی تهران شاید در خارج از شهر، شغلی داشته باشند ولی قرار نیست آنها وارد شهر دیگری شوند و اگر وارد یک شهری دیگر شوند، باید جریمه پرداخت کنند اما اگر از محدوده شهر خارج شوند و وارد شهری دیگر نشده و بار دیگر برگشته باشند، شامل جریمه نمی‌شوند.

 

رئیسی درباره شهرهای شمالی یا سایر استان‌ها گفت:‌ هرشهری محدوده خود را دارد اگر از شهر خود خارج شده و وارد شهر دیگری نشوند، جریمه نخواهند شد اما اگر وارد شهر دیگری شوند، جریمه می‌شوند.

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: ‌درباره ترددها، افرادی که از شهر نارنجی خارج و وارد شهر دیگر شوند مبلغ ۵۰۰ هزار تومان جریمه می‌شوند و اگر از شهر قرمز خارج و وارد شهر دیگر شوند یک میلیون تومان جریمه خواهند شد البته جرائم سنگینی است. درباره ادارات جرائم مشخص شده و تخلف از دستورات تا سه ماه انفصال از خدمات دولتی دیده شده است.

 

تصمیم‌های نهایی در مورد حمل‌ونقل عمومی و هوایی

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره تصمیم‌های اتخاذ شده در مورد تردد وسائل حمل‌ونقل عمومی اعم از مترو، شرکت واحد، تاکسی و کرایه برون شهری‌ها گفت: در جلسات وزارت کشور این مسائل درحال بررسی است، برنامه‌ای که قرار است، انجام شود، این است که تا دو هفته سامانه‌ای راه‌اندازی می‌شود تا از طریق این سامانه ابتلاء افرادی که با اتوبوس مسافرت می‌کنند، مشخص شود که در صورت تایید ابتلاء به مبتلایان بلیط فروخته نمی‌شود.

 

رئیسی افزود:‌ در بحث مسافرت هوایی نیز سیستم‌ها به هم متصل شده و تا هفته آینده عملیاتی می‌شود و کسانی که مبتلا هستند به آنها بلیط فروخته نخواهد شد و نمی‌توانند سوار هواپیما شوند.

 

وی در مورد راننده‌های اسنپ و تپسی گفت: تا شب گذشته بیش از ۹۴۰ راننده اسنپ به ویروس کرونا مبتلا بودند که سیستم آنها را بسته و نمی‌توانند مسافر جابجا کنند.

 

رئیسی ادامه داد:‌ با کمک وزارت ارتباطات قابلیت دسترسی به این سیستم‌ها داده شد و مشخصات هر فرد مثبت به بیماری در بانک اطلاعاتی موجود است و استعلام از وی گرفته می‌شود.

 

معاون وزیر بهداشت گفت: در بحث اتوبوس نیز افراد با کد ملی بلیط خریداری کرده و با این سیستم مشخص می‌شود که آیا فرد مبتلا است یا خیر؟ هر فرد مبتلا به مدت ۱۴ روز نمی‌تواند، سفر کند و این به این معنا است که فرد مبتلا باید در قرطینه باشد.

 

رئیسی درباره مشاغل شیفت شب که از ساعت ۲۱ به بعد سر کار هستند گفت:‌ مقرر شده تا لیست نام افراد و پلاک خودروهای کارکنان صنایع خارج از شهر و ادارات دیگر توسط مسئولان سازمان‌ها تهیه شود و این لیست به فرمانداری شهرها تحویل و توسط فرمانداری‌ها به پلیس راهور مسترد شود و پلاک افراد شاغل در این زمینه در اختیار پلیس راهور قرار گیرد تا این افراد را از شمول جریمه خارج کنند.

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود : مردم در این باره نگران نباشند اما نیاز است تا از سوی مسئولان سازمان‌ها، رسانه‌ها، صداوسیما، مراکز درمانی و بیمارستان‌ها لیست خودروی افراد شاغل مورد اشاره در اختیار فرمانداری قرار گیرد و آنها نیز آن را در اختیار پلیس راهور قرار دهند تا افراد مذکور از شمول جرایم خارج شوند.

 

 

اطلاعات کامل جریمه متخلفان طرح اول آذر

 

 

وضعیت تردد در شهر‌ها از یک آذرماه

 

در سطح هشدار قرمز و نارنجی، خودرو‌ها با پلاک بومی حق خروج از منطقه خودشان را ندارند و پلاک‌های غیربومی هم اجازه ورود به این مناطق را ندارند که در صورت رعایت نکردن؛ توسط دوربین‌ها جریمه سنگین خواهند شد.
 
 
اگر فردی از شهر نارنجی وارد هر شهری شد ۵۰۰ هزار تومان و از شهر قرمز ۱ میلیون تومان جریمه می شود.
 
 
تردد درون شهری نیز از ساعت ۹ شب تا ۴ صبح در مناطق قرمز منع خواهد شد.
 
 
برخی مشاغل شیفت شب (کارکنان بیمارستان‌ها، صدا و سیما و ...) مشمول جریمه تردد شبانه نمی‌شوند.
 
 
مسئولان این سازمان‌ها و مشاغل با ارسال فهرست شماره خودرو کارکنان خود به فرمانداری‌ها از جریمه این افراد جلوگیری کنند.
 
 
محدودیت‌های شبانه شامل تاکسی ها و تاکسی های اینترنتی که نامه مکتوب از پلیس دارند نخواهد شد.
 
 
تاکسی‌های اینترنتی و وسایل حمل و نقل عمومی طبق مجوز‌هایی که صادر می‌شود می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند.
 
 
هر نوع جلسه رسمی در مناطق قرمز تا سقف ۱۵ نفر و در سطح نارنجی تا سقف ۲۰ نفر و در مناطق با سطح زرد تا سقف ۳۰ نفر مجاز است و باید ۴ متر فاصله بین افراد رعایت شود این قانون برای همه به طور یکسان اجرا می‌شود.
 

ضمانت اجرای رعایت محدودیت‌ها 

 

در صورت رعایت نشدن طرح محدودیت‌های جدید کرونایی؛ جرایمِ مسئول اداره و صنوف کاملاً مشخص شده است.
 
 
تا سه ماه انفصال خدمت و جرائم نقدی برای مدیران دولتی و غیر دولتی پیش بینی شده است.
 
 
بر اساس یک سری مطالعات، ابتلای مجدد در بعضی افراد با ژنتیک و سیستم ایمنی خاص ممکن است و در همه افراد این اتفاق نمی‌افتد و همچنین میزان ابتلای مجدد؛ حدود یک یازدهم است.
 

جزئیات طرح تعطیلی گسترده کرونا از اول آذرماه

 

جزئیات کامل محدودیت‌های کرونایی از اول آذرماه + جدول مشاغل و شهرها

 

وضعیت اجرای محدودیت‌های ساعت ۱۸ 

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره تصمیم گیری تعطیلی مشاغل در ساعت ۱۸ که از هفته قبل آغاز شده است نیز گفت: مراکز تجمع یا پاساژ‌ها و رستوران‌ها جزو مکان‌هایی هستند که به شدت آسیب پذیرند و می‌توانند موجب انتقال بیماری شوند.
 
 
دکتر علیرضا رییسی افزود: تمام آزمایشگاه‌ها به سامانه بهداشت متصل هستند و بر اساس بانک اطلاعاتی، تمام مراکزی که اقدام به فروش بلیط مسافری می‌کنند به این سامانه وصل هستند و به افراد با تست مثبت، بلیط داده نمی‌شود و افرادی که ۱۴ روز از تست مثبت آن‌ها گذشته باشد دیگر مشکلی نخواهند داشت.
 
 
معاون امور بهداشت وزیر بهداشت گفت: با بررسی‌های به عمل آمده، تست حدود ۶۰۰ راننده اسنپ در کشور مثبت بود که اجازه فعالیت به آن‌ها داده نشد و در گام بعدی هم ایرلاین‌های پروازی است که به افراد با تست مثبت بلیط فروخته نخواهد شد.
 
 
وی با بیان این که میزان ابتلا در میان کارمندان بانک زیاد است، گفت: بر اساس قانون، مدیرانی که دستورالعمل‌ها را رعایت نکنند تخلف اداری مرتکب شده اند و کارمندان می‌توانند با تلفن ۱۹۰ این تخلفات را گزارش دهند.
 
دکتر رئیسی افزود: این محدودیت‌ها به این صورت شامل مراکز امنیتی، انتظامی، کادر درمان و بهداشت نمی‌شود.
 
 
وی درباره محدودیت‌ها در بخش صنعت هم گفت: بخش صنعت در رعایت دستورالعمل‌ها بسیار خوب عمل کرده است.
 
 
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: اگر کسی تست مثبت داشته باشد و در محل کار حاضر شود هم خود او و هم صاحب کارگاه جریمه خواهند شد.
 
 
دکتر رئیسی با اشاره به این که به هیچ وجه کارخانه‌ها تعطیل نمی‌شوند، افزود: افراد شاغل در کارخانه‌ها شامل این محدودیت‌های حضور یک سوم یا یک دوم نمی‌شوند بلکه صنعت و تولید تغییری نخواهند داشت.
 
وی درباره برگزاری آزمون استخدامی در ۶ آذر گفت: در ابتدا باید تعداد داوطلبان و تعداد حوزه‌های امتحانی مشخص شود و اگر از یک عدد مشخص فراتر رود، اجازه داده نخواهد شد.
 
 
دکتر رئیسی درباره معیشت مردم در این شرایط هم افزود: دولت یک سری وام را اختصاص داده و موضوع مالیات هم در این زمینه مطرح است. وی ادامه داد: تنها تعطیل کردن؛ راه حل نیست بلکه رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی می‌تواند ما را به یک وضع امن برساند.
 

 

 

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
0
0
من یک راننده آ ژانس هستم مجوز از کجا باید بگیرم که از ساعت 9شب تردد کنم
محسن دارابی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۷
0
0
با سلام ، به آقای روحانی بفرمایید یک هفته از این طرح یعنی نصف زمان گذشت ، حالا تازه شما میخواهید جلسه بگذارید و تصمیم گیری کنید. تمام حمایتهایی که از پرستاران اعلام می کنید و با دو کلمه مدافعان سلامت خلاصه میشه ، منافات داره ، سعی کنید عملا" امکانات رفاهی جهت تردد پرستران که صف اول خدمت به بیماران هستند رو جامه عمل بپو شانید وگرنه ، اعتماد جامه پرستاری برگرده حدس بزنید نبود پرستار در بیمارستان چه فجایعی رو به همره خواهد داشت ؟؟!!!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۲
0
0
منع تردد از ساعت ۹ شب به بعد ربطی به کرونا نداره حکومت نظامیه جمع کنید این بساط رو خون مردم رو تو شیشه کردید
سارا درود
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۳
0
0
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده